Різдвяний ярмарок від фабрики "Polesie"

Дата: 30 грудня 2016 р.

Із настанням Різдва та Нового Року кожному хочеться вірити в чудо! Колектив підприємства СТОВ «ВП Polesie» вирішив подарувати чудо жителям міста Кобрина, улаштувавши казковифй різдвяний ярмарок на площі торговельного центру «Polesie».
Святкова атмосфера ярмарку була створена завдяки дерев'яним будиночкам, виконаним на мотив російських народних казок, величезній пухнатій красуні ялинці і, звичайно, тисячам різнобарвних вогнів. Над оздобленням містечка трудилися працівники підприємства «Polesie».
Кожний дерев'яний теремок готовий радувати відвідувачів ярмарку. В одному подають гарячі млинчики з начинками, в іншому можна придбати барвисті новорічні сувеніри. Не залишилися без уваги й любителі солодкого – для них організували медяний теремок. Для тих, хто вирішив порадувати своє маля, працює будиночок із величезним вибором іграшок.
Для дитей на ярмарку буде особливі частування: насолоди, варена кукурудза на шпажках і повітряний попкорн. А радісний настрій малятам подарує присутність казкових героїв – Дідуся Мороза та Снігурки!
Відкрилося ярмаркове містечко 23 грудня яскравою Новорічною програмою від колективу художньої самодіяльності СТОВ «ВП Polesie». Мешканці міста тепло зусріли виконавців, підтримували їх та підспівували.
Чудовим подарунком до Нового року для кобринчан став візит зірок білоруської естради Олени Гришанової та Олексія Рома, які првітали гостей ярмарки та виконали улюблені для всіх пісні. Як поділилися самі артисти, із настрою глядачів було зрозуміло, як вони ради цій події, а піклування підприємства «Polesie» про людей по-справжньому відчувається в атмосфері свята.
Різдвяний ярмарок " Polesie " працює з 23 грудня 2016 року по 8 січня 2017 року щоденно з 15.00 до 22.00
31 грудня 2016 р. - з 15.00 до 20.00
1 січня – вихідний.
Приходьте та подаруйте собі та своїм близьким чудову атмосферу свята!