Свято «Гри та іграшок «Polesie» знову в Кобрині із ще більш масштабною програмою

Дата: 02 червня 2018 р.

Свято «Гри та іграшок «Polesie» знову в Кобрині із ще більш масштабною програмою на радість малятам! Цього року фабрика «Polesie» збільшила площу свята, кількість ігрових майданчиків, а також їх різноманітність.
Дітей різного віку і захоплень очікують ігрові зони, де кожний юний відвідувач може знайти собі заняття до душі: пограти в пісочниці, а також примірити на себе будь-яку професію за допомогою безлічі ігрових комплексів, узяти участь у перегонах на електромобілях, велосипедах або каталках виробництва СТОВ «ВП Polesie», зайнятися малюванням, а також випробувати надувні батути, гірки та скалодром. Клоуни та аніматори в яскравих костюмах готові повеселити дітей і допомогти їм у процесі гри, а творчі колективи підняти настрій глядацької аудиторії.

Любителів комп'ютерних ігор чекає приємний сюрприз – вони можуть узяти участь у суперзахоплюючих танкових баталіях World Of Tanks.
Перші відвідувачі вже оцінили захоплюючі перегони RC Drift на радіокерованих моделях, а кращі пілоти з усієї республіки продовжують демонструвати свої вміння.
Також для всієї родини запланована
квест-естафета, яка відбудеться у формі «веселих стартів», сімейних ігор та інтелектуальних завдань, об'єднаних в один сюжет «Школа суперагентів». Тут дорослий і дитина – одна команда!
У підтримку даної ініціативи у
квест-естафеті участь візьме I Секретар Посольства Японії в Республіці Білорусь Пан Асамура Такао з родиною, керівник школи японської мови Акира Фурусава з родиною, а також Радник Міністерства закордонних справ Республіки Білорусь Мацуков Олександр із родиною. А привітальне слово буде надане депутатові Палати представників Національних зборів Республіки Білорусь Петрашовій Ользі Володимирівні.
Уже не перший рік особливу популярність серед батьків мають зона гри в боулінг, а в малят басейн із повітряними кулями зорбами.

 Варто відзначити, що фабрика «Polesie» здійснює виробництво ліцензійної продукції Disney, Marvel, Смішарики, Три коти, Volvo, Mammoet, Смурфики та Міффі. Саме тому на святі іграшок можна зустріти улюблених мультиплікаційних героїв – Блискавку Маквіна, Міккі та Мінні Маус, Смурфиків і зробити фото на пам'ять.

Завтрашній день свята обіцяє бути не менш динамічним та яскравим завдяки показовим виступам спортсменів. Відвідувачів свята будуть дивувати своїми вміннями ролери, картингісти Кобринського клубу ДОСААФ, а також майстри вільного японського фехтування на безпечних мечах Спочан.
Будь-який відвідувач зможе примірити образ японського самурая та поборотися із суперником.
Перепочити та підкріпитися малята та їх батьки можуть у літньому кафе, меню якого включає морозиво, цукерки, печиво, різноманітні насолоди, прохолодні напої та багато чого
іншого.
Приходьте та зануртеся в дитинство на святі «Гри та іграшок «Polesie»!

Чекаємо вас із 11.00 до 17.00 на майданчику близько торговельного центру «Polesie» за адресою: м. Кобрин, вул. Миколаєва, 50.