Свято іграшок знову в Кобрині!

Дата: 23 травня 2016 р.

Одне з найяскравіших подій міста відкриває літній сезон 2016 року. Масштабне свято дитячих ігор та іграшок повертається, щоб знову порадувати малят.
Гарну традицію продовжує компанія «Polesie», яка вже проводила даний захід торік, подарувавши жителям і гостям Кобрина чудове сімейне свято.
Цього року організатори також підготували чимало сюрпризів, побачити які можна буде 5 червня, відвідавши площу перед торговельним центром «Polesie». Тут будуть організовані ігрові зони для маленьких відвідувачів із різними інтересами: малювання, ігри в пісочниці, катання на велосипеді та електромобілі та багатьма іншими.
Крім того, буде встановлений повітряний батут із надувною гіркою,
який настільки полюбився малятам. Найменших обов'язково зацікавлять різноманітні ігрові комплекси, а також набори для дитячої творчості. Вони дозволять дітям захопитися малюванням і розкрити свої таланти.
Дітям, яким до душі швидкість, буде запропоновано прокотитися на електромобілях, велосипедах, машинках і мотоциклах, а ті, хто впевнений у своїх силах, зможуть позмагатися один з одним за звання найшвидшого.
У програмі передбачений виступ дитячих колективів міста, які будуть радувати гостей свята творчими номерами, а також перегони RC Drift на радіокерованих моделях.
В арсеналі організаторів ще багато цікавих моментів, які поки що залишаються інтригою. Але сумніватися не доводитися, що цього року свято іграшок буде не менш яскравим, запальним і цікавим, повним несподіванок і подарунків!