Праздник игрушек – мероприятие республиканского масштаба!

Дата: 06 червня 2016 р.

Свято іграшок у місті Кобрині рік у рік стає більш масштабним. От і цього разу нашій компанії «Polesie» вдалося здивувати гостей, які прибули з різних міст Білорусі, щоб порадувати своїх дітей і самим зануритися в дитинство.

Програма заходу була продумана до дрібниць. Юних відвідувачів міста іграшок очікувала величезна кількість розваг, під які було віддано близько 10 тис. кв. м площі перед торговельним центром «Polesie». Тут малята могли пограти з іграшками
, які найбільше сподобалися: покататися на каталках, електромобілях і велосипедах, помалювати на мольбертах у зоні дитячої творчості, а також примірити на себе будь-яку професію з ігровими комплексами.

В арсеналі дітей з різними інтересами та захопленнями були будівельні набори, конструктори, автомобілі, набори юної хазяєчки, пісочниці та безліч інших іграшок від підприємства «Polesie».

Свято змогло порадувати не тільки дітей, але й дорослих, які із задоволенням спостерігали за перегонами RC Drift на радіокерованих моделях. Продемонструвати свої вміння зібралися кращі пілоти з усієї республіки.

На роликовому майданчику розвернулася ціла вистава з неймовірними трюками та фігурними елементами. Ролери змогли захопити гостей свята, показавши свою майстерність.

Для хлопців, яким до душі швидкість, були організовані показові виступи на картингах. Спортсмени чудово справлялися з керуванням, долаючи найкрутіші повороти.

Величезний попит у дітей мали водні розваги, для яких на території іграшкового містечка були встановлені два басейни. В одному розмістилися яскраві катамарани, на яких малята могли прокотитися, а в іншому - повітряні кулі зорби,
що викликали небувалий ажіотаж у дітей.

Ще однією цікавою для дітей ігровою зоною стали надувні батути у формі казкових замків, які ніколи не залишаються поза увагою на дитячих святах.

Ще більш динамічним і яскравим свято стало завдяки виступам творчих колективів міста Кобрина. Виступи юних співачок і танцюристів піднімали настрій глядацької аудиторії.

Клоуни та аніматори в яскравих костюмах веселили дітей і допомагали їм у процесі гри. Малята змогли спробувати свої сили в іграх із м'ячами, а також пограти в боулінг, мінігольф, волейбол і настільний теніс.

Продовжуючи тему дитинства, компанія «Polesie» організувала виставку іграшок власного виробницта, а також виставку
ретро-іграшок.

Перепочити та підкріпитися малята могли в літньому кафе, меню якого включало морозиво, цукерки, печиво та багато чого
іншого.

Цього року більше 10 тисяч людей занурилися в дитинство, потрапивши 5 червня на свято іграшок, організоване нашою компанією «Polesie». Однак відзначимо, що в планах організації провести ще більш масштабний захід і залучити ще більшу кількість гостей з усіх регіонів Республіки Білорусь.