Праздник детской игрушки ПОЛЕСЬЕ.

Дата: 05 червня 2015 р.

Запам'ятався для кобринчан і гостей міста останній день весни. 31 травня напередодні свята – дня захисту дітей СТОВ «ВП Polesie» підготувало та провело яскраве свято для дітей. Проведенню свята сприяла велика й кропітка робота, пророблена керівництвом і колективом працівників підприємства.
Чи може казка стати реальністю? Багато хто задумується над таким запитанням. Побувавши на святі дитячої іграшки «Polesie» 31 травня, можна з упевненістю сказати, що так… казка може стати реальністю. Любов, щирість, бажання зробити дитинство дітей щасливим проходили основною ідеєю в організації свята. Усе сприяло гарному проведенню свята, і навіть погода не підвела в цей день.

Близько 11-ї години на площі в торговельному центрі «Polesie» зібралася багатотисячна аудиторія. І свято розпочалося. Воно засяяло різноманіттям фарб і сонячних променів, дитячих посмішок і веселого дитячого сміху.

Відкрив свято заступник голови Кобринського РВК ТРУБЧИК Валентин Васильович, який подякував керівництву та колективу підприємства за організацію такого прекрасного свята. У цей день у програмі свята були розважальні заходи по такими ігровими секторами: - перегони на електромобілях, дитячих велосипедах і каталках виробництва СТОВ «ВП Polesie».

Діти з великим інтересом включилися в це захоплююче змагання, у якому тих, хто програв, не було. Усі, хто брав участь, отримали безліч позитивних емоцій і запалу, прокотившись самостійно по ігровому сектору; - непідробний інтерес проявили діти до ігор у секторі пісочниць та ігрових комплексів. Скільки гарних споруд із піску було сконструйовано в цей сонячний день! Скільки дитячих радісних очей засяяло, граючи пісочними наборами виробництва «Polesie»;

 - у справжньому захваті були не тільки діти, але й батьки при відвідуванні сектору з ігровими наборами та іграшками, що випускаються на підприємстві. У даному секторі діти могли вибрати собі для гри іграшку на будь-який смак, адже тут було все: конструктори, гоночні автомобілі, набори юної красуні, набори механіка, дитячі кухні та багато інших чудових іграшок. Кожна дитина могла реалізувати свої здібності та нахили, насолоджуючись іграшкою від «Polesie».

Багато радісних емоцій не тільки в дітей, але й мам викликала обладнана кімната для дівчат, у якій майбутні домогосподарки могли пограти з ігровими кухнями, відвідати іграшковий салон краси та спробувати себе в перукарському мистецтві.

Погравши в пісочному наборі, прокотившись на електромобілі або дитячому велосипеді, діти з великою насолодою бродили по казкових лабіринтах, які приготували для них працівники підприємства. Різні за формою та кольором, кубики були зібрані в цікаві лабіринти, бродити якими було цікаво й захоплююче. Переходячи від сектору до сектору, можна було побачити, у якому захваті перебувала кожна дитина, яка втілила свою мрію.

Багато глядачів зібралося біля сектору захоплюючих розфарбувань і малюнків, де кожна дитина могла проявити свої творчі здібності. Аніматори, які працювали в цьому секторі, відзначали малюнок кожної дитини подарунком – іграшкою виробництва СТОВ «ВП Polesie».

Великий інтерес у відвідувачів свята викликали гонки RCDrift на радіокерованих моделях. Це на вигляд просте змагання вимагає серйозної підготовки не тільки радіокерованих моделей, але й самих учасників змагань. Усе це є запорукою успіху.

Після закінчення гонок переможець і призери змагань отримали грамоти та призи від підприємства. Це були електромобілі виробнцтва СТОВ «ВП Polesie»..

У цей прекрасний весняний день можна було не тільки пограти іграшками та ігровими наборами виробництва СТОВ «ВП Polesie», для бажаючих пострибати був установлений надувний батут, працювали численні торговельні ряди з попкорном і солодкою ватою, продавалися різні іграшки, проводилися різномінітні цікаві конкурси.

Хочеться відзначити, що свято для всіх запам'яталося не тільки прекрасною організацією та насиченими заходами, але й тим, що протягом 2 днів 31 травня та 1 червня в торговельному центрі «Polesie» на всі дитячі товари (іграшки, одяг, взуття) була 10 % знижка.
Учасниками свята в ігрових секторах ставали не тільки діти, але і їх батьки, які водили хороводи, допомагали малювати, співали та танцювали, адже встояти було неможливо!

Сьогодні після проведеного заходу можна з упевненістю сказати, що це було дійсно щире, чисте свято, головні діючі особи якого, діти, отримали величезне задоволення. У планах СТОВ «ВП Polesie» зробити це свято ще більш масштабним, постійно наповнювати його новими номінаціями та програмами, щоб кожний відвідувач свята міг із гордістю сказати: «Я був на святі дитячої іграшки POLESIE!», а кожний працівник підприємства міг із гордістю говорити: «Я працюю на POLESIE!»