Відкриття торговельного центру «Polesie»

Дата: 13 серпня 2014 р.

12 серпня ввійде в історію Кобрина як дата відкриття великого торговельного центру «Polesie». Новий торговельний центр є складовою частиною великого комплексу заходів щодо благоустрою території, що охоплює ділянку вулиці Миколаєва, який здійснило підприємство СТОВ «ВП Polesie». Цей день був відзначений ще й довгоочікуваним дощем, який не зашкодив кобринчанам узяти участь у великому та яскравому святі.

В урочистому відкритті взяли участь: заступник голови Брестського облвиконкому Андрій Клец, голова Кобринского райвиконкому Олександр Зозуля, голова Кобринскої районної Ради депутатів Іван Довжук та інші офіційні особи. Із привітальними словами до мешканців звернулося керівництво СТОВ «ВП Polesie»: директор Андрій Гольцман, заступники директора Володимир Кивака та Петро Кивака.

Після традиційного розрізання стрічки розпочався відлік робочого часу нового торговельного об'єкта в Кобрині. Запрошені гості та керівництво підприємства «Polesie» зробили екскурс по великих залах центру, а слідом за ними стали робити свої перші покупки численні гості свята, які нескінченним потоком заповнювали торговельний центр аж до самого закриття магазину о 23.00

Торговельний центр «Polesie» - це більше 9 000 кв. м загальної площі та більше 6 000 кв. м торговельної, це три поверхи з торговельними залами продовольчих і промислових товарів, де кожного відвідувача здивує незвичайна для Кобрина широта асортименту, сконцентрованого в одному торговельному об'єкті. Торговельний центр «Polesie» - це більше 200 робочих місць, що є важливим для нашого міста. Поруч розташована стоянка на 300 паркувальних місць. До
речі, крім особистого та громадького міського транспорту, жителі можуть безкоштовно доїхати до торговельного центру «Polesie» на спеціальних маршрутних автобусах підприємства.

Урочисте відкриття торговельного центру «Polesie» супроводжувалося великою
святково-розважальною програмою для дорослих і дітей. Дітвора веселилася на величезному надувному батуті та каталася на механічних поні, із задоволенням брала участь в іграх, які проводили веселі клоуни. І діти, і дорослі фотографувалися з величезним Арлєкіно та Дзеркальною людиною й ростовими ляльками. З 18.00 перед відвідувачами торговельного центру виступали учасники художньої самодіяльності підприємства «Polesie», а також вокальні виконавці із Бреста та Кобрина. Так новий торговельний центр, який 12 серпня святкував свій перший день народження, сам став прекрасним подарунком для кобринчан і гостей міста. З днем народження, торговельний центр «Polesie»!