Фотозвіт зі свята «Гри та іграшок «Polesie» - 2017

Дата: 04 червня 2017 р.

Свято «Гри та іграшок «Polesie» стає доброю традицією та проводиться вже втретє в перші вихідні червня. Рік у рік площа свята, кількість ігрових майданчиків, а також їх різноманітність розширюються.
Ігрові зони призначені для дітей бкдь-якого віку, і кожний юний відвідувач міг знайти собі захоплююче заняття: пограти з конструктором або машинками, покататися на електромобілях, велосипедах або каталках, примірити на себе будь-яку професію за допомогою безлічі ігрових комплексів або зайнятися будівництвом неповторних замків із піску. Клоуни та аніматори в яскравих костюмах веселили дітей і допомагали їм у процесі гри, а творчі колективи міста Кобрина та Брестської області подбали про настрій глядацької аудиторії.
Свято змогло порадувати не тільки дітей, але й дорослих захоплюючими перегонами RC Drift на радіокерованих моделях. Продемонструвати свої вміння зібралися кращі пілоти з усієї республіки. Крім того, особливий ажіотаж серед батьків мала зона для гри в боулінг.
Серед улюблених ігрових зон у малят цього року були батути, а також басейн із повітряними кулями зорбами. Для художників-початківців була організована зона, обладнана мольбертами. Там діти могли повністю віддатися натхненню та продемонструвати свої таланти. Зараз малюнки дітей розміщені в соціальних мережах і беруть
участь у конкурсі. Нагадуємо вам, що будь-який бажаючий може підтримати учасника, який сподобався, проголосувавши за його роботу в соцмережах: vk.com/kobrinpolesie та ok.ru/kobrinpolesie. На учасників, чиї малюнки отримають найбільшу кількість голосів, чекають подарунки від СТОВ «ВП Polesie».
Ще більш динамічним та яскравим свято стало завдяки показовим виступам спортсменів. Підприємство виступає за популяризацію та розвиток дитячого спорту, здорового способу життя та вже тривалий час підтримує Білоруську Федерацію Спочан (Спочан – вільне японське фехтування на безпечних мечах). Під час свята білоруські спортсмени взяли участь у захоплюючому турнірі на призи підприємства «Polesie», який став яскравою розв'язкою першого дня змагань. Будь-який відвідувач зміг спробувати себе в образі японського самурая та поборотися із суперником.
Перепочити та підкріпитися малята та їх батьки могли в літньому кафе, меню якого включало морозиво, цукерки, печиво, шашлики, шаурму та багато чого
іншого.
Цього року ще більша кількість людей із різних міст Білорусі й навіть різних країн занурилися в дитинство, потрапивши на свято «Гри та іграшок «Polesie»!