Великий конструктор для великих фантазерів

Дата: 14 квітня 2016 р.

Одним із найцікавіших конструкторів підприємства «Polesie» є серія XXL, деталі якої виконані в масштабі справжніх будівельних цегл. Така реалістичність дозволяє дитині повністю вжитися в роль будівельника та піти в гру з головою.

Варто відзначити, що великий розмір та заокруглені кути конструктора гарантують безпеку для малят. З'єднувати елементи з такого набору набагато простіше, а втратити детальку практично нереально.

Основні переваги такої іграшки в тому, що з її допомогою маля вчиться створювати перші об'ємні фігури, тим самим розвиваючи просторове мислення, а також знайомиться з кольором. Усе це відбувається у формі гри, яка без зусиль дається дитині.

Крім того, даний конструктор ніколи не залишається поза увагою на заходах, дозволяючи дивувати відвідувачів різними спорудженнями великого розміру, чи то дитячі будиночки, лабіринти, чи ігрові зони.

Гра з таким конструктором дуже захоплююча, адже діти не просто займаються будівництвом, вони можуть використовувати своє творіння як декорації для гри; це дозволяє розмір набору XXL.

Цікаво, що серія XXL може зацікавити й дорослих. Масивні фігури, які можна створювати з її допомогою, воістину вражають, змушуючи працювати уяву.

Конструктор XXL стане улюбленою іграшкою всієї родини!