Другий день свята «Гри та іграшок «Polesie»

Дата: 02 червня 2019 р.

Стартував другий день свята "Гри та іграшок"Polesie – 2019"!
 Як і обіцяли, він буде наповнений не менш яскравими подіями. Сьогодні гості можуть побачити показові виступи спортсменів. Серед них – команда професійних ролерів, яка підготувала незабутні трюки.

Також відвідувачів свята будуть дивувати своєю майстерністю майстри вільного японського фехтування на безпечних мечах Спочан. Будь-який відвідувач може примірити образ японського самурая та поборотися із суперником.

Не залишилися осторонь і любителі екстремального водіння – картингісти Кобринського клубу ДОСААФ, які сьогодні будуть підкоряти трасу із крутими віражами.


 Для любителів пісень і танців організовано концертний майданчик, де виступлять із номерами колективи дитячої школи мистецтв і центру дитячої творчості.

 Крім того, на території свята продовжують працювати ігрові зони: пісочниця, зона з безліччю ігрових комплексів і перегонами на електромобілях, велосипедах і каталках виробництва СТОВ «ВП Polesie», зона для малювання, надувні батути, гірки та скалодром, зона гри в боулінг, а також басейн із повітряними кулями зорбами. Клоуни та аніматори в яскравих костюмах продовжують дарувати радість дітям!

Перепочити та підкріпитися малята та їх батьки можуть у літньому кафе, меню якого включає морозиво, цукерки, печиво, різноманітні насолоди, прохолодні напої та багато чого
іншого.

Приходьте та зануртеся в дитинство на святі «Гри та іграшок «Polesie»!

Чекаємо на вас із 11.00 до 18.00 на майданчику близько торговельного центру «Polesie» за адресою: м. Кобрин, вул. Миколаєва, 50.