Перший день свята «Гри та іграшок «Polesie»

Дата: 01 червня 2019 р.

Свято «Гри та іграшок «Polesie» знову в Кобрині на радість дітям і дорослим!
Фабрика «Polesie» не перестає працювати над організацією свята: площа стає усе більше, кількість ігрових майданчиків різноманітніше, а гості прибувають і прибувають!
Яскравим було відкриття свята. Воно стартувало парадом учасників творчих колективів, а також казкових героїв та аніматорів.
Перші відвідувачі різного віку і захоплень уже відвідали ігрові зони! Малята грають у пісочниці, а також приміряють на себе різні професії за допомогою безлічі ігрових комплексів. Діти постарше вже взяли участь у перегонах на електромобілях, велосипедах і каталках виробництва СТОВ «ВП Polesie», зайнялися малюванням, а також випробували надувні батути, гірки та скалодром. Клоуни та аніматори в яскравих костюмах не дають дітям нудьгувати та допомагають їм у процесі гри, а творчі колективи дарують глядачам чудовий настрій.
Деякі гості вже оцінили захоплюючі перегони RC Drift на радіокерованих моделях, а кращі пілоти з усієї республіки продовжують демонструвати свої вміння.
Не залишилася поза увагою відвідувачів справжня машина Mammoet, яка є постійним учасником
ралі-марафону «Дакар», а також міжнародного ралі "Шовковий шлях".
 Серед усіх заходів свята особливе місце займає семінар "Діти в безпеці", який проводиться в співпраці з фондом ООН в області народонаселення (ЮНФПА) у РБ.
Любителів комп'ютерних ігор чекає приємний сюрприз – вони можуть узяти участь у суперзахоплюючих і суперреалістичних танкових баталіях World Of Tanks.
Також для всієї родини організована
квест-естафета, яка пройде у формі «веселих стартів», сімейних ігор та інтелектуальних завдань, об'єднаних в один сюжет «Школа суперагентів».
Приваблює і батьків, і дітей зона гри в боулінг! А серед малюків особливу популярність має басейн із повітряними кулями зорбами.
Доповнюють цю казку для всієї родини надувні замки та гірки, де не перестає звучати дитячий сміх!

 Варто відзначити, що фабрика «Polesie» здійснює виробництво ліцензійної продукції Disney, Marvel, Смішарики, Три коти, Volvo, Mammoet, Смурфики та Міффі. Саме тому на святі іграшок можна зустріти улюблених мультиплікаційних героїв і зробити фото на пам'ять.
Завтрашній день свята обіцяє бути не менш динамічним та яскравим завдяки показовим виступам спортсменів. Відвідувачів свята будуть дивувати своєю майстерністю майстри вільного японського фехтування на безпечних мечах Спочан, ролери, а також картингісти Кобринського клубу ДОСААФ.
Будь-який відвідувач зможе примірити образ японського самурая та поборотися із суперником.
Перепочити та підкріпитися малята та їх батьки можуть у літньому кафе, меню якого включає морозиво, цукерки, печиво, різноманітні насолоди, прохолодні напої та багато чого
іншого.
Свято протриває 2 дні – 1 і 2 червня.
Приходьте та зануртеся в дитинство на святі «Гри та іграшок «Polesie»!

Чекаємо на вас із 11.00 до 19.00 на майданчику близько торговельного центру «Polesie» за адресою: м. Кобрин, вул. Миколаєва, 50.